Raavo Raadik: Müstiline Atko Bussiliinid (1)

Raavo Raadik
, pärnakas
Copy
Pärnu ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk kinnitas, et nädala lõpuks on ATKO põhibussid Pärnus kõik kohal ning varubusski on tehasest teele saadetud.
Pärnu ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk kinnitas, et nädala lõpuks on ATKO põhibussid Pärnus kõik kohal ning varubusski on tehasest teele saadetud. Foto: Urmas Luik

Taas kord ei või ainult lugeda, vaid ka tajuda, et bussifirma ­Atko on vähemalt Sindi ja ­Sauga elanikele kõrges kaares kaela siristanud. Oodati hankes lubatud uusi busse, nii mõnigi tundis juba rõõmu, sõites vast valminud ja lühikeses bussis, kuhu oli paigutatud rohkesti validaatoreid, kus tabloo töötas ja lõpuks hakkas hääl peatuseidki teatama. Kuid …

Viimati ootasid kõik need, kes sõidavad nr 40 bussiga, 1. oktoobrit, kui hanke kohaselt pidid liinile saabuma uued lõõtsbussid. Aga ­võta näpust: viinakuu esimese ­päeva hommikul laekus peatusesse vana, ­ilma validaatoriteta buss. Rõõm saabus õuele. Tuli küll nautida vana bussi ­“võlu”, selle-eest oli sõit tasuta. Ja nii mitu päeva järjest.

Lugedes nüüd lehest Atko Bussiliinide Pärnu osakonna juhataja sõnu, et kõik ühistranspordivahendid ei ole õigeks ajaks kohale jõudnud (PP 4.10), tahaks küll karjuda.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles