Järelvaadatav: kas kliimaneutraalsus 2050 tuleb ära? (2)

Copy

Täna kell 18 toimub Palo Alto klubis Taimse Teisipäeva kliimaarutelu «Osade Summa», mis küsib, kuidas viia suure ökoloogilise jalajäljega Eestis ellu revolutsioonilisi muutusi. Vestlust juhib Arvamusfestivalilt tuntud moderaator Marleen Pedjasaar SpeakSmartist.

Arutelus osalevad Stockholmi Keskkonnainstituudi direktor Lauri Tammiste, Maailmakoristuspäeva võrgustiku juht Heidi Solba, keskkonnaministeeriumi asekantsler Kristi Klaas, keskkonnajakirjanik Kaspar Kurve, Taimse Teisipäeva institutsionaalse suuna juht Triin Remmelgas ning Bolti Balti- ja Põhjamaade valitsussuhete juht Sandra Särav.

Juttu tuleb nii kodanikuliikumiste, ettevõtete, tehnoloogia ja riigi rollist muutuste elluviimisel nii Eestis kui ka maailmatasandil.

«Keskendume arutelus lahendustele, kuna probleemi tõsidus on enamikule meist teada. Uurime, kuidas motiveerida inimesi ühise eesmärgi nimel tegutsema ning kuidas suurendada vastutustunnet keskkonna ees. Kui osadest saab summa, on ka lootust saavutada 2050. aastaks kliimaneutraalsus,» sõnas Taimse Teisipäeva üritustesarja juht Anna Kaplina.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles