Pilk näruse punkti taha. Kes vastutab, et jalgpallikoondis on ahelais? (3)

Copy
Mitte ainult mängudes Saksamaa ja Hollandiga, vaid ka Valgevene vastu käis mäng rohkem Eesti kui vastaste värava all. Pildil hetk neljapäevasest kohtumisest Minskis, palli peremeheks jääb Eesti vv Sergei Lepmets.
Mitte ainult mängudes Saksamaa ja Hollandiga, vaid ka Valgevene vastu käis mäng rohkem Eesti kui vastaste värava all. Pildil hetk neljapäevasest kohtumisest Minskis, palli peremeheks jääb Eesti vv Sergei Lepmets. Foto: Eero Vabamägi

Põhja-Iirimaaga 0:2 ja 1:2. Saksamaal 0:8. Valgevenega 1:2. Hollandiga 0:4. Ja nüüd, 0:0 Valgevenes, viimaks ometi – aasta esimene punkt! Ees ootavad mängud Saksamaa ja Hollandiga.

«Muidugi on hea meel. Täna on valdav emotsioon kahjuks rõõm teenitud punktist. Kahjuks ütlen sellepärast, et olen piisavalt ambitsioonikas. Tegelikult ei tohiks Eesti koondise peatreener olla selle punkti üle üliõnnelik. Aga täna küll tuleb olla. Selle nulli vältimine oli meile vaimselt väga tähtis. Kutid panevad ju maksimumi mängu, kõik jooksevad end kaltsuks.»

Nii ütles juunis Martin Reimilt koondisejuhi marssalikepikese saanud Karel Voolaid pärast EM-valiksarja esimest punkti. Tema – ja sugugi mitte ainult tema – olekust kumas varjamatut kergendust.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles