Järelvaadatav: ainuliider Saaremaa alistas kindlalt Pärnu ametivennad

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas läksid täna vastamisi Saaremaa ja Pärnu meeskonnad. Võõrsil mänginud saarlased ei andnud vastastele võimalustki ning napsasid veenva 3:0 võidu.

Mitme põhimeheta mänginud Pärnu paistis täna silma suhteliselt noore koosseisuga, kuid saarlastele neist vastast polnud.

Võitjate poolelt kogus brasiillane Daniel Maciel kahe geimiga kümme punkti. Kuuba volleäss Javier Jimenez abistas tiimi üheksa ning austraallane Beau James Graham kaheksa silmaga.

Kaotajate resultatiivseim mees oli lätlane Kristaps Platacs, kelle arvele kanti kümme punkti. 18-aastane Tony Tammiksaar sai enda nimele kaheksa silma.

Saaremaa on neljas mängus tunnistanud vaid võite, samal ajal kui Pärnu on kogunud ühe võidu kõrvalt ka kaks kaotust.

Enne mängu:

Kui Saaremaal on kirjas kolm võitu ja seitse punkti, siis Pärnu asub liigatabelis nelja silmaga kolmandal positsioonil. Avo Keele hoolealustel on kirjas 3:1 võit Limbaži üle ja 2:3 kaotus Jekabpilsilt, kirjutab Volley.ee.

Saaremaa peatreener Urmas Tali sõnul on Pärnu näol tegemist liiga paremikku kuuluva meeskonnaga. «Tasemelt on Pärnu esineliku meeskond, kvaliteeti neil jagub ja näis, mis mehed neil veel platsile tulevad,» rääkis Tali vastase kohta, kes veel täielikult komplekteeritud pole.

Pärnu juhendaja on meeskonna esimeste esitustega rahul. «Üks võit ja tabelis neli punkti, ei tohi nuriseda, arvestades meie ebakindlat olukorda,» ütles Keel, viidates puudustele meeskonna komplekteerituses.

«Ühte nurgameest otsime pingsalt ja brasiillane Eder Levi Kock veel taastub vigastusest ning lähema kahe nädala jooksul kindlasti väljakule ei pääse,» sõnas peatreener, kes hindab võimalusi Saaremaa vastu pigem kesiseks.

«Kui Saaremaa mängib oma keskmist mängu või alla selle ja meie õnnestume, siis võib mingi üllatusmoment seal olla. Aga kui Saaremaa teeb hea mängu ja meie ka hea, siis on jõudude vahekord siiski saarlaste poole kaldu,» lisas Keel.

Vaata kõiki tulemusi ja tabeliseisu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles