Kolga-Jaanis murdis hunt koera (2)

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Viljandimaal on hundid liikvel.
Pilt on illustreeriv.
Viljandimaal on hundid liikvel. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Neljapäeva õhtul avastasid Kolga-Jaanis asuva Oorgu küla elanikud oma põllult kaduma läinud koera. Kaks päeva kadunud pere lemmikloom oli sattunud hundi saagiks.

Koer jäi kadunuks kolmapäeva õhtul Elbi-Tooma talu õuelt. Peremees Toomas Kaarjärv avastas koos elukaaslasega koeri tuppa kutsudes, et ümber maja vabalt jooksnud kahest koerast väiksemat ei ole näha."Käisime ja kutsusime igalt poolt ümbruskonnast ning kuna ilm hakkas juba pimenema, pidime otsingud õhtuks katki jätma. Lootsime veel, et äkki on kuskile põõsa alla või metsaveerde peitu pugenud ja jätkame otsinguid järgmisel päeval."

Järgmine päev oli tööpäev ja koju tagasi naasnud pere märkas, et koer pole koju saabunud, siis otsiti edasi. Samal õhtul Kaarjärv oma looma paarisaja meetri kauguselt lageda põllu pealt leidski. Hunt oli paraku võtnud oma ja lemmikust oli järel vaid selgroog ja koon. Terve pere on juhtunust šokeeritud ja kohapeale kutsutud keskkonnaameti spetsialist tuvastas hundi tegevuse tagajärjed, ka laiba lähiümbrus oli hundijälgi täis.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles