Pildid: Sindis politsei eest põgenenud roolijoodik põrutas tiiki (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy

Eile hilisõhtul sõitis Sindis tiiki politsenike peatumismärguannet eiranud ja kiirust lisades nende eest põgenenud roolijoodik.

Politsei pressiesindaja sõnutsi andis politsei kella 23 ajal Sindis peatumismärguande Ford Transiti kaubikule, mille juht peatumise asemel masinale hoogu juurde andis ja korravalvuritelt eest ära sõitma asus.

Pärnu maanteel kaotas juht aga oma sõiduki üle kontrolli ja sõitis läbi võrkaia. Masina teekonna peatas ettejuhtunud tiik.

Politsei tuvastas, et kaubiku roolis oli juhtimisõiguseta ja joobetunnustega 46aastane mees, kes peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ja viidi politseijaoskonda.

Kuuldavasti jäi Sindis Pärnu maanteel kiirust ületanud auto politseinikele silma Olerexi tankla lähistel.

Auto jõudis sõita kilomeetri jagu Tori poole, kui juht üritas keerata vasakule Silla tänavale majade vahele, aga põrutas teelt välja tiiki.

„Auto esiots oli poolenisti vees, kui politseinikud meest sõidukist välja aitasid,” kirjeldas tiigi kõrval elav Mihkel Saks, kelle jutu järgi sõitis roolijoodik maha osa vanast traataiast.

aõidukis olnud bensiini ja saeõli sisaldanud kanistrid kukkusid vette. Päästjad aitasid puksiirautol sõiduki tiigist välja tõmmata ning tõmbasid veest välja ka kanistrid. Õlileket päästjad ei tuvastanud. Päästjad tõmbasid ninapidi veesilma sõitnud masina tagasi teele ja see teisaldati politseimaja parklasse.

Juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles