Modell Madeleyn Kurg kahetseb, et jättis vastamata mehele, kes on tänaseks surnud: nüüd on liiga hilja...

Elu24
Copy
Madeleyn Kurg.
Madeleyn Kurg. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Reedel suri Ameerika Ühendriikide tätoveeringuartist Eric Rosenbaum, tuntud nime all Norm Will Rise. Eesti modell ja suunamudija Madeleyn Kurg avaldas kahetsust, et jättis mehe sõnumile vastamata.

Los Angelese tätoveeringustuudio Love Letters Tattoo omanik Norm suri reedel ootamatult, vahendab uudisteblogi Monsters and Critics.

Noore tätoveeringu- ja grafitikunstniku surm oli lähedastele üllatuseks. Norm pidi osalema laupäeval Miamis toimuval tattoo-üritusel Get Inked, kuid jäi sinna ilmumata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Get Inked - Miami (@getinkedmiami) on

«Esiteks oli ta sõber, tagasihoidlik kutt, kes jättis oma jälje kõigile, kellel oli õnne temaga kohtuda,» kirjutas Miki Vialetto väljaandes tattoolife.com ilmunud järelehüüdes. «Kus iganes ta praegu on, meie kujutlustes ta naeratab, tattoo-masin käes, kuulab muusikat... täpselt nagu me teda alati siin maailmas nägime,» lisas Vialetto.

Tätoveeringukunstnikule kirjutas järelehüüde ka Eesti modell ja influencer Madeleyn Kurg, kes on pikalt Los Angeleses elanud ja töötanud. Selgub, et varalahkunud kunstnik saatis Kurele sõnumi, millele modell kunagi ei vastanud.

«Sa satud mulle Instagrami vool pidevalt ette. Haha, ma loodan, et sul läheb hästi,» kirjutas Norm.

25-aastane Kurg selgitas Instagrami story's, et jättis viimasel korral kirjale vastamata täiesti suvalisel põhjusel. «Olin hõivatud või mul polnud tuju, aga nüüd on liiga hilja ja me ei saa enam kunagi rääkida,» kirjutas modell.

«Leia alati aega rääkida inimestega, kes hoolivad piisavalt, et sinuga ühendust võtta,» jagas Kurg õpetussõnu.

Madeleyn Kurg jättis tätoveeringukunstnikule vastamata.
Madeleyn Kurg jättis tätoveeringukunstnikule vastamata. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles