Frank Liivak: esimese poolaja järel oli midagi suurt õhus

Postimees Sport
Copy
Eesti - Saksamaa
Eesti - Saksamaa Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise ääreründaja Frank Liivak oli pärast 0:3 kaotust Saksamaale pettunud, sest tundis esimese poolaja järel, et õhus on midagi suurt.

Saksamaa pakkus Eestile väga hea tulemuse tegemiseks suure võimaluse kiire punase kaardi näol, kuid mängijatel jäi see kasutamata. «Praegu on täielik pettumus. Ma arvan, et ma ei olnud ainus inimene, kes tundis esimese poolaja järel, et midagi suurt on õhus täna. Kahjuks riietusruumist mängu naastes ei läinud kõik nii nagu pidi,» selgitas Eesti koondise ääreründaja Frank Liivak. 

Eesti koondise mänguplaan on viimastes kohtumistes olnud rohkem ise palliga tegutseda ja lühemate söötudega mängu ehitamine. «Uus treener on meid alati innustanud, et peame palliga rohkem toimetama. Nii ka täna ja keegi ei ütle vast, et Eesti koondis ei olnud täna vaadatav. Kindlasti pakkusime publikule ilusat jalgpalli,» jätkas Liivak. 

Frank Liivak alustas tänast kohtumist algkoosseisus ja on üha enam mänguaega rahvuskoondises teenima hakanud. «Ma jätan alati peatreeneri nimel kõik väljakule ja tean, et Karel (Voolaid toim.) läheks ka minu nimel läbi tule,» leidis Liivak lihtsa põhjuse, miks tema väljakul on. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles