Ringrajasõitja Soomer teenis Argentiinas 15. koha

Postimees Sport
Copy
Hannes Soomer
Hannes Soomer Foto: Foto:Vaclav Duska jr

Eesti ringrajasõitja Hannes Soomer (MPM WILSport Racedays) teenis Argentinas peetud  Supersport klassi MM-etapil 15. koha.

Esimesel ringil langes neljateistkümnendalt positsioonilt startinud Soomer kahekümnendaks. Avakurvi stardisaginas tõstis tema ees sõitnud rattur sõiduvahendi üles, mida pidi tegema ka Soomer. Järgnenud pika sirge lõpus tegi eestlane aga ise vea ja kurv läks pikaks. Kaheksandaks ringiks oli Soomer tõusnud 15. kohale, kus ta ka lõpetas. «Mootorratas ei lubanud täna lihtsalt kiiremini sõita. Vahel on selliseid nädalavahetusi, kus kõik sugugi ei klapi ning see oli üks neist,» kommenteeris Soomer võistluse järel.

Põneva võidusõidu võitis Jules Cluzel (GMT94 Yamaha), kes juhtis  võidusõitu alates teisest ringist. Teisena finišeeris Lucas Mahias (Kawasaki Pucetti Racing) ja kolmandana Isaac Vinales (Kallio Racing). Soomer kaotas võitjale 48,523 sekundit.

MM-arvestuses teenis eestlane ühe punkti ning on 34 punktiga 14. kohal. Liider on šveitslane Randy Krummenacher (202 p). Supersport klassi maailmameistrivõistlused lõpevad 26. oktoobril Kataris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles