Hispaania meedia: Tänak sõidab lepinguvaidluse pärast Jaapanisse (2)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Hispaania meediakanali AS väitel ei jõudnud Tommi Mäkinen ja Ott Tänaku tiim lepingus kokkuleppele ja nüüd võetakse suund Toyota peakontorisse Jaapanis.

Tänak on varemgi öelnud, et talle on oluline sõita autoga, millega avaneks võimalus heidelda maailmameistritiitlile. Tänavune hooaeg on tõestanud, et Toyotaga tõepoolest saab seda teha. Eestlase auhinnakapis on juba sellest hooajast 6 rallivõidutrofeed 12 võimalikust.

Siiski pole leitud kuldset keskteed Toyota rallitiimi pealiku Tommi Mäkineniga ning nüüd suunati pilgud Jaapani peakontori poole, kust ehk leitakse kiirem ja sobivam lahendus. ASi andmetel on Tänaku palkamisest huvitatud ka Hyundai ja M-Sport. Hyundai miinuseks peetakse seda, et Tänak ei soovi Neuville'iga ühes meeskonnas sõita ja M-Spordi kahjuks räägib Fordi tehase vähene panus meeskonna arengusse. 

Ralliajakirjaniku Pipo Lopeze hinnangul on peamine probleem Tänaku palgasoov, kuid Soome meedia andmetel teenib Tänak MM-sarja esikolmikust kõige väiksemat palka. Kui Sebastien Ogier' selle hooaja teenistus pidavat olema 6 miljonit eurot, siis Neuville ja Tänak teenivad vastavalt 3 ja 1,5 miljonit. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles