Kuupäev teada: kauaoodatud KFC restoran avab Tallinnas uksed (2)

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
KFC tuleb sügisel Eestisse.
KFC tuleb sügisel Eestisse. Foto: KFC

Eesti suurim meelelahutusettevõte Apollo Group OÜ avab 24. oktoobril Ülemiste keskuses Tallinna esimese Kentucky Fried Chickeni (KFC) restorani.

Tallinnas Ülemiste keskuses 24. oktoobril avatavas restoranis on elektroonilised menüüd, iseteeninduskioskid ning võimalus ise ja lisatasuta täita oma joogitopse, rääkis Eesti esimese KFC restorani Apollo Groupi arendusjuht Mauri Dorbek. Lisaks KFC legendaarsetele kanatiibadele pakub söögikoht laia valikut teistest roogadest, alustades suupistetest ja hamburgeritest kuni fritüüritud kanapalade ja magustoitudeni. 

Apollo Group OÜ omandas rahvusvahelise kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) frantsiisi Baltimaades tänavu talvel. Praeguseks on Lätis avatud kaks ja Leedus kolm KFC restorani. Apollo Group on Eesti kapitalile kuuluv Baltikumi suurim meelelahutuskontsern, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O´Learyse meelelahutuskeskusi, Vapiano restorane, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmilevi ettevõtet Baltic Film Distribution.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles