7 peamist seksiga seotud probleemi ning kuidas neid lahendada

, Lust and Love erootikapood
Copy
Foto: Lust and Love erootikapood

Võtame hetke, et rääkida asjadest, millest me tavaliselt rääkida ei taha. Intiimprobleemid on väga isiklikud ning nendest rääkimine teeb meid haavatavaks. Selleks, et sul oleks võimalus oma ebakindlustest jagu saada, oleme kirjeldanud 7 probleemi ning võimalikke lahendusi neile. Kui sinu kehaga toimuvad muudatused, julgustame sind kindlasti pöörduma oma günekoloogi poole, kes oskab nõu anda ja juhendada

Tutiprobleemid

Tupekuivus

Pärast sünnitamist, päevasid või menopausi, keemiaravi või isegi pärast rinnaga toitmist on tõenäosus, et tupe naturaalne niiskustase langeb, kuna keha estrogeeni tase on madalam: vagiina ei tundu enam nii elastne ega õiget värvi. See võib põhjustada valu seksi ajal või ebamugavustunnet ning halbadel juhtudel isegi põletikke, sügelusi või ärritusi. Hea viis tupekuivuse vältimiseks on regulaarselt seksida üksi või partneriga, kuna erutuse ajal paraneb tupe verevarustus ja see aitab stimuleerida niiskuse teket.

Kui tupekuivus valmistab ebamugavust või valu, on võimalik ka naturaalsete ja puhaste libestitega naha niiskustaset tõsta. Meie soovitame selleks aloe veraga Viamax Water Glide’i (70 ml 15.60 €) või Kanadast pärit vegan Sutil Luxe libestit (120 ml 23.95 €), mille pH on 4.5, ehk täpselt vagiina naturaalne tase. Parim osa nende libestite juures on see, et neid ei pea pärast kasutamist maha pesema, tänu millele on nahk pehme ja niisutatud ning mugavustunne jääb pikemaks ajaks. 
 

Lõtvunud tupp, kusepidamatus

Kui vahepeal tuleb kogemata tilk püksi või kui orgasmide saavutamine on muutunud raskemaks, on suure tõenäosusega tegemist lõtvuva tupega. Tavapäraselt juhtub tupe lõtvumine pärast sünnitust, kuid tegelikkuses toimub see protsess aeglaselt juba alates 21. eluaastast alates, mistõttu tuleks lõtvumise vältimiseks hakata juba varajases eas mõtlema vaagnapõhjalihaste treeningu peale. Vaagnapõhjalihaste treeningut on võimalik teha igal hetkel, kuid nende harjutuste efektiivsus tõuseb, kui kasutada treeningkuule ehk kegeli kerasid.

Kui kasutate tupekuule igapäevaseid tegevusi tehes, peavad vagiinas asetsevad lihased

vaeva nägema, et tupekuulid hoida kenasti sees, tänu millele toonib see lihaseid, orgasmid muutuvad tugevamaks ning tupp on tihkem. Treeningkuulidel on erinevad raskustasemed, seega soovitame kasutada progressiivset komplekti, kus on mitmed kombineeritavad raskustasemed - nõnda saate kasutada raskemaid kuule, kui eelmiste kasutamine on muutunud liiga kergeks. Lust and Love e-poe populaarseimad treeningkuulid on 5 erineva raskustasemega Gvibe Geisha Balls 2 treeningkuulid (25.90 €) 

Nõrgad või raskesti saavutatavad orgasmid

Kui orgasme on raske saavutada või kui saavutatud kliimaksid on tihtipeale keskpärased, tasub mõelda vaagnapõhjalihaste treeningu peale, kuna see muudab orgasmid intensiivsemaks. Kui pikaajaliselt pole huvi vaeva näha võib alati katsetada naiste orgasme

soodustavaid poose või orgasmikreeme, mis tõstavad tundlikkust. Meie ostjate lemmikuks osutub Viamax Sensitive Gel (15 ml 15.20 €), mida määritakse kliitori peale ning tänu sellele tõuseb tundlikkus. Geeli võib määrida peale mitu korda, et efekti tõsta. 

Kui orgasme on keeruline saavutada kasutades lelusid, siis mida paljud ei tea, on see, et patareidega töötavad lelud on nõrgemad, mistõttu võib nendega orgasmide saamine olla keerulisem. Soovitame kasutada taaslaetavaid lelusid, sest need on võimsamad ning te ei pea muretsema tülikate patareide pärast. Kui ka taaslaetava lelu vibratsioonist jääb väheks, tasub mõelda wandi peale - wandid ühenduvad otse vooluvõrku ja tekitavad tunduvalt rohkem mürglit! On ka juhtmevabasid variante,

seega võrrelge erinevate wandide võimsusi, et leida just see õige. Üks täiesti üle mõistuse wand on Pixey Exceed Wand (72.00 €), mis on võimas, reguleeritav ning sobib ka regulaarse massaaži tegemiseks. 

Noksiprobleemid

Ei püsi erekteerunud

See on tõenäoliselt enimlevinud probleem, mille üle mehed piinlikkust tunnevad, kuid kui aru saada probleemi põhjustest, on võimalik sellest lahti saada abivahenditega ning tihtipeale ka ilma. 

Üheks põhjuseks, miks meestel peenis ära vajub, on kuna mehele on psühholoogiliselt haiget tehtud. Jah, just nii ongi - üks emotsionaalne kommentaar tema peenise või tema soorituste kohta ning see võib mehe enesekindlust väga tugevalt mõjutada. Üks levinuimaid lauseid, mis mehele liiga teeb on “ma teesklesin orgasmi”. Teine variant on, et ta lihtsalt ei pea sind piisavalt atraktiivseks. 

Erekteerunud peenise hoidmine võib muutuda väljakutsuvaks ka meestele, kellel on vanust rohkem kui 40. Siin tulevad mängu nii pikaajalised elustiili küsimused, näiteks suitsetamine, kui ka naturaalne keha muutumine. Parema verevarustuse taastamiseks tuleks ka meestel teha kegeli harjutusi ning regulaarselt seksida. Fantaseerimine ja pikk eelmäng aitab ka siinkohal kaasa, seega kaalutlege dirty talki või sextimist. 

Peenise jäigana hoidmiseks on olemas erinevad abivahendid. Kui tablette sisse süüa ei taha, siis kõige lihtsam viis on kasutada peeniserõngast. Lisaks paremale erektsioonile muutub peenis ka suuremaks. 

Mees orgasmib liiga kiiresti

Mõnikord on mehed tõesti tundlikud ja orgasm saabub liiga kiiresti. See võib olla tingitud mitmetest erinevatest olukordadest: liiga pikk eelmäng, vähene kokkupuude seksiga, uskumatult atraktiivne partner või lihtsalt tema eripära. 

Kui seksi käigus ei pea mees piisavalt kaua vastu, on soovitatud tihti poose vahetada - see muudab stimulatsiooni tüüpe ning annab mehel hetke end koguda. Teine trikk on kasutada peeniserõngast, kuna sellel on omadus anda meestele lisakestvust. Peeniserõngaid on erinevaid ning kui huvi on ka naisele ekstra stimulatsioone pakkuda, tasub kaaluda vibratsiooniga peeniserõnga kasutamist, näiteks tugevate mürinatega Je Joue Mio (84.99 €). 

Loomulikult võib mõelda ka õlide või kreemide peale, mis aitavad kauem vastu pidada, kuid sel puhul tasub kasutada variante, mis ei tee peenist tundetuks - see võtaks kogu võlu asjast ära. 

Pole piisavalt pikk

Peenise pikendamiseks on 3 võimalust. Esimene variant on lühiajaline efekt geelide kasutamise (Viamax Maximum Gel 32.30 €) või ühekordse pumpamise näol. Seda võid sa teha vahetult enne vahekorda või kui soovid soovitud ajutist tulemust. 

Teine variant on pumbata natuke tõsisemalt ning pikema perioodi peale, kuid mitte ükski peenisepump ei taga permanentset efekti - peenis lihtsalt tõmbub tagasi pärast seda, kui sa lõpetad pumba kasutamise mitmeks kuuks. See on hea variant, kui sa soovid nädalavahetusel kellelegi muljet avaldada või lihtsalt sooviksid jõusaali duširuumis ennast mugavamalt tunda. 

Kolmas variant on peenise suurust permanentselt suurendada, seda kas operatsiooniga, 

mis võib olla valulik ning tekitada komplikatsioone, või peenise venitamise seadmega, mida kantakse igapäevaselt umbes 4 tundi. Need konstruktsioonid on ainsad vahendid, mis koduses keskkonnas aitavad peenise suurust permanentselt mõjutada. 

NB! Kui valid peenisepumpa, siis soovitame kasutada vees kasutatavaid variante.  Androbath peenisepump (79.90 €) aitab survel jaotuda ühtlaselt ning see tekitab vähem ebamugavustunnet, stabiilsemat ja ilusamat kasvu.

Kui peenist ennast mõjutada ei soovi, siis on turul 2 toredat toodet: EGZO vurrukestega kondoomid (2.90€), mis tekitab tunde, et peenis on jämedam, tupp on tihkem ning loomulikult õrritavad kondoomil asetsevad lateksist vurrukesed naise sisemust. Teine

variant on kasutada peenisepikendust, mis käib otse mehe peenise peale ning annab soovitud jämeduse ja pikkuse. EGZO Lighthouse (32.00 €) on saadaval 4 erineva pikkuse ja jämedusega, et just soovitud efekt saavutada.

Peenis on tundetu

Kui kunagi on mehe peenis olnud tundikum ja nüüdseks on tundlikkus kadunud, siis võib selles süüdistada liiga tugevalt masturbeerimist või liiga intensiivset seksi. Kui peenist masturbeerimise ajal tugevalt pigistada, harjub šlong tugevamate stimulatsioonidega ning vaginaalne seks, oraalseks või libestiga kätega masseerimine ei pruugi enam orgasmini viia. Selleks, et peenise tundlikkus taastuks, tuleks vältida noku kõvasti pigistamist ning 

liiga tihkete lelude kasutamist. Tundlikkust saab tagasi saada ka peenist “treenides” väga

  pehmete ja lõtvade masturbaatoritega, mis muidu ei tekita üli-intensiivseid kogemusi. Üks imeline vahend selle jaoks on Tenga Flip Orb masturbaator (70.00 €) kuid seda kasutades ei tohiks rõhuplaatidele tähelepanu pöörata.

 

 

 

 

Lust and Love on Eestis värske e-pood, mis usub, et seks on tervisele kasulik.

Tutvu e-poe valikuga ja kasuta sooduskoodi “tutvume10”, et saada septembri lõpuni 10% soodustust kõikidelt täishinnaga toodetelt.

Tutvu harivate artiklitega ning avasta põnevaid kõrge kvaliteediga tooteid www.lustandlove.eu/et

Jälgi Lust and Love’i ka Facebookis: www.facebook.com/lustandloveeu

Copy
Tagasi üles