Laulev näitlejanna Hanna Martinson: minu trump on see, et ma oskan vaadata, mida võiks tahta näha sinu Instagrami jälgija!

Elu24
Copy

Kanal 2 uus tõsielusari «Suunamudijate meistriklass» alustab juba 18. oktoobril kell 20.00. Pingeline võistlus toob kokku 20-30ndates kodumaised suunamudijad, kellel on auahnust mõelda ja tegutseda suurelt ning saada sotsiaalmeedia tuntuimateks mõjutajateks. Kes juhatavad neile aga saates läbi keeruliste väljakutsete rägastiku teed?

Tulevastele tuntud suunamudijatele on saates mentoriteks ja tiimijuhtideks praegused Eesti internetikuulsused Juhani Särglep, Victoria Villig ja Hanna Martinson. Tiimijuhid jälgivad võistlejaid iga ülesande sooritamisel ning jagavad nendega enda suurt kogemuste pagasit. Just mentorite viimased sõnad saavad ka võistluse lõppvoorus otsustavaks.

Hanna Martinson teab, kuidas televisioonis esineda. Hanna töötab igapäevaselt reklaaminduses ja kuidas turundusmaailma loogika toimib, on talle igati selge. Noor naine on väga populaarne ka Instagramis. «Minu trump on see, et ma oskan vaadata, mida soovib klient ja mida võiks tahta näha sinu jälgija,» ütleb Hanna.

«Suunamudijate meistriklassis» osalejad saavad juba õige pea televaatajate ees end proovile panna ja kolme mentori abil oma seniseid teadmisi täiendada. Testi ka enda oskusi ning kasuta võimalust uute saamiseks!

Uus tõsielusari «Suunamudijate meistriklass» alustab Kanal 2-s reedel, 18.oktoobril kell 20.00. 

SIIT saad tutvuda kõikide saates osalejatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles