Veel viimased kaks päeva saab end kirja panna tasuta õpilasvahetusprogrammi

LEPM
Copy
FLEX programmi õpilasena tutvustas Laura-Liis Loos Bismarcki keskkoolis kohalikele õpilastele Eesti kultuuri.
FLEX programmi õpilasena tutvustas Laura-Liis Loos Bismarcki keskkoolis kohalikele õpilastele Eesti kultuuri. Foto: Sarah Story

USAs tasuta õppimist võimaldav programm FLEX ootab registreerujaid veel 17. oktoobrini.

FLEX ehk Future Leaders Exchange (inglise keeles tulevaste liidrite vahetus) on programm, mida rahastab USA välisministeerium. Osalejad saavad võimaluse veeta üks õppeaasta Ameerika keskkoolis õppides.

Programm ootab kandideerima kõiki 9. ja 10. klassi õpilasi. Programmis osalemine on õpilastele tasuta ning täisstipendium katad kõik reisi- ja elamiskulud. Isegi kindlustus ja taskuraha on programmi poolt. 

«Minu lemmik osa vahetusaasta jooksul oli näha inimeste nägusi, kui ütlesin et jah, Eesti on päris koht ning jah meil on vesi ja elekter. Kindlasti tasub kandideerida, et saada eluaegseid sõprussidemeid nind tohutult palju kogemusi ja julgust,» lausus FLEXi vilistlane Valgamaalt Laura-Liis Loos, kes õppis 2018-19 õppeaastal USA-s.

«Vahetusaastale minnes ei osanud ma ette kujutada, milliseid võimalusi see täpselt pakub. Mulle sai aga väga ruttu selgeks, et kõik Ameerikast saadavad elamused ja tutvused on midagi täiesti unikaalset ja kordumatut. Sellised kogemused jäävad kogu eluks. Ei asenda neid õpikutarkus ega isegi mitte internet,» lisas samuti Valgast pärit vilistlane Kevin Koik, kes elas USAs 2017–2018 õppeaastal.

Informatsiooni programmi kohta leiab rahvusvahelise programmi kodulehelt: discoverflex.org ja Facebooki-lehel FLEX Estonia ning Instagrammis lehelt flexbaltics.

Vilistlaste tegevusega saab tutvuda Instagrammis: flexalumniest.

Lisainformatsiooni saamiseks saab ühendust võtta e-postiaadressil estonia@americancouncils.eu või telefoni teel: +372 5358 4628.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles