Miks mulle meeldib või ei meeldi Samsung Note 10?

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Telia e-pood

Samsungi Note-seeriaga on mul eriline suhe – minu viimane Android-telefon oli esimene Samsung Note. Samsung Note oli ühtlasi esimene 5-tollise ekraaniga telefon, mis laiema populaarsuse võitis, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark.

Meeldetuletuseks võin öelda, et enne seda oli Dell Streak 5, millel samuti oli samasuur ekraan, aga mis jäi Delli pingutustest hoolimata pigem friigividinaks. Kuigi ma peale esimest Note’i iPhone’ide peale kolisin ja sinna ka jäin, olen ma erilise huviga jälginud just Note’i arengut. Seega tervitasin ma rõõmuga võimalust taaskohtuda oma vana armastuse kümnenda versiooniga.

Välimus

Kunagi, kui Note päevavalgust nägi, oli arvukalt neid, kes selle nuhvli või phablet-i hiiglasliku välimuse üle irvitasid. Tänaseks on Note üle elanud hämmastava metamorfoosi – kunagisest gigandist on saanud täiesti keskmise suurusega nutitelefon. Tõsi küll, ekraan on tervelt 6,3-tolli, kuid telefoni füüsiline suurus on üpris käepärane ka ühe käega kasutamiseks. Kahtlustan, et kui peaksin igapäevaseks kasutamiseks valime endale ühe kahest Note 10 mudelist, siis eelistaksin pigem tavalist, mitte Plus varianti just seoses selle mõõdukate mõõtudega.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles