Kontoritöö tõhustamiseks vali lisaseadmed, mis tõesti tööd lihtsustavad

Copy
Foto: iStock

Kontoritöö efektiivsemaks ja mugavamaks muutvad lisaseadmed tähendavad paremini kasutatud aega ja motiveeritud töötajaid. Millised töövahendeid lisaks tavapärasele arvutile võiks kontoris olla, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark.

Füüsiline töökoht olgu ergonoomiline ja mugav

Viimastel aastatel on sülearvutite osakaal lauaarvutite arvelt jõudsalt suurenenud. Sülearvuti on kompaktne ja hea valik liikuvale inimesele, ent ergonoomiliseks tööks oleks mõistlik kasutada mõningaid lisaseadmeid – suurema ekraani, täismõõdus klaviatuuri ning kätt toetava juhtmevaba hiirega. Suurem lisamonitor säästab silmi ning mitme monitori liitmine võimaldab ekraanipilti jagada. Et lisaseadmete ühendamine ei kulutaks liialt väärtuslikku aega, on hea võimalus kasutada dokki – paljude ühenduspesadega seadet.

Tarkvarata tööd ei tee

Arvuti soetamisel tuleb mõelda ka tarkvarale, et töötamist saaks alustada koheselt arvutit avades. Kontoritarkvarapakette on arendatud erinevate vajaduste tarbeks, kuid ettevõtjale soovitaks valida selline pakett, kus on pilvepõhine failide ühiskasutamine ja jagamine, nagu näiteks Office 365. Programme saab täna ka rentida, tasudes mugavalt kuumakseid.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles