M-Spordi juht kritiseeris rallikorraldajaid

Postimees Sport
Copy
Richard Millener
Richard Millener Foto: @World/M-Sport

Richard Millener polnud rahul Walesi ralli korraldusega ning soovitas õppust võtta kuninglikust mootorispordi sarjast F1st. 

Peamiseks murekohaks oli Walesi rallil meeskondade hooldusalade paiknemine, sest tippmeeskonnad jaotati kolme parkla vahel ja olid üksteisest eraldatud. See tekitas pealtvaatajatel segaduse, kus miski asub ja kõike oli keeruline jälgida. «Llandudno näitas meile tõsise probleemi kätte. Ma saan aru, et peame olema linnades ning see täitsa õige, kuid peame olema piisavalt kättesaadavad samuti,» rääkis Millener. 

Kui tippmeeskonnad olid peatänavast eemal killustatuna paigutatud eri parklate vahel, siis väiksemad meeskonnad paiknesid kõik promenaadi ääres. Suurem osa rahvast pidi ralliparemiku vaatamiseks tulema koguni meedia ala lähistele. «Meie tegemised ei tohiks olla kuskil majade taga publiku eest peidus. Tore oleks, kui meid saaksid vaadata ka pered, kes on lastega kohale tulnud. Vahel võivad just noored siit innustust saada,» lausus M-Spordi loots.

Korraldajate jaoks valmistab peavalu Hyundai meeskond, kes vajab oma hooldusala jaoks koguni 100 ruutmeetrit asfalti, mis kannataks raskusi. «Peaksime käituma sarnaselt F1-le, kus igale meeskonnale on määratud kindel mõõt bokside jaoks ja kellelegi ei tehta järeleandmisi,» lõpetas Millener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles