Blogi: Playday konverentsil nägi linnapea hologrammi ja arutleti Bart Simpsoni hingeelu üle

Siiri Erala
, peatoimetaja
Copy
Romek Kosenkranius pidas kõne hologrammina.
Romek Kosenkranius pidas kõne hologrammina. Foto: PP

Täna toimus Pärnus Estonia konverentsikeskuses mängustamise ja teenusedisaini konverents Playday, mis on mõeldud kõigile, kes tahavad avardada silmaringi, ammutada inspiratsiooni ja panna ettevõtte tõhusamalt ja tulusamalt tööle. Pärnu Postimees vahendas konverentsil toimuvat otseblogi vahendusel.

Pärnu linnavalitsuse eestvedamisel teist aastat Eesti suvepealinnas korraldatava konverentsi eesmärk on pakkuda huvilistele võimalust kasutada teenuste ja toodete arendamisel mängustamise ja teenusedisaini põhimõtteid. Tänavuse konverentsi alateema on “Kogukonnad”. Kogukondade all mõeldakse inimesi, keda seovad tegevus, väärtused, eluviis ja ajalugu.

Konverentsil astusid üles tunnustatud spetsialistid.

Pealaval jagasid kogemusi eksperdid ettevõtetest Nortal, Triumf Health ja Memoris. Räägiti ettevõtluse edulugudest ja jagatakse juhiseid, kuidas mängustamiselemente ja -võtteid ning teenusedisaini töövahendeid äri arendamisel rakendada.

Konverentsil toimusid töötoad, mis ilid jagatud kolme teemaplokki: kliendi ja töötajate lojaalsus ning teenusedisain.

Programmi kavas oli veel diskussioon “Traditsiooniline reklaam ei tööta – aga mis siis töötab?” ja disainikoolitus “Mäng kui disainimeetod ehk Kuidas luua koostöös mänge?”.

Märksõnad

Tagasi üles