Devaugntah Williams jääb Raplasse

Postimees Sport
Copy
Devaugntah Williams
Devaugntah Williams Foto: Rapla Korvpallikooli Facebooki leht

Rapla Avis Utilitas teatas, et sõlmis tagamängija Devaugntah Williamsiga hooaja lõpuni kestva lepingu.

Testimiseks Raplasse tulnud 193 cm pikkune ja 25-aastane Williams mängis ülikooliajal esmalt kaks hooaega Missouri State-West Plains ülikoolis, seejärel liikudes Texas Tech ridadesse. Viimasest olid tema keskmised näitajad 25,3 mänguminutit, 10,7 punkti, 3 lauapalli ja 1,6 korvisöötu. Ülikoolikarjääri järel tuli Williams Euroopasse, mängides hooajal 2017/2018 Portugalis, 2018/2019 Kosovos. Kahes Kosovo klubis mängides olid tema keskmised näitajad eelmisel hooajal 33,7 platsil veedetud minutit, mille ajal tõi ta 17,3 punkti, võttis maha 4,4 lauapalli, jagas kaaslastele 3,8 resultatiivset söötu ja sooritas 1,5 vaheltlõiget.

«D-Will on end Raplas olles tõestanud täpselt sellise mängumehena, nagu meile teda siia tulles tundus, et ta olla võiks. Ta on väljakul kiire, üks-üks olukordades tugev ning ei ole kade ka meeskonnakaaslasi söötudega toitma,» ütles mängija kohta meeskonna peatreener Toomas Annuk. «Williams täiendab tänavu Raplas olevate tagamängijate komplekti hästi ja on hästi meeskonda sulandunud.» 

Rapla eest on Devaugntah väljakul käinud kolmes kohtumises, keskmiselt 20.2 minutiks. Meeskonnale on ta seni keskmiselt statistikasse toonud 13,7 punkti, 2,3 lauapalli, 2,7 resultatiivset söötu ning 1 vaheltlõike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles