Hiilgus käeulatuses: FC Floral seisab ees oluline nädalavahetus

Postimees Sport
Copy
FC Flora on lähedal järjekordsele triumfile.
FC Flora on lähedal järjekordsele triumfile. Foto: Raul Mee

Premium liigas peetakse sel nädalavahetusel 33. vooru mänge, kus tabeliliider FC Floral on edu korral võimalik kindlustada ka meistritiitel. 

Voor saab avapaugu juba laupäeval kell 13.00, kui samaaegselt pannakse pall mängu FCI Levadia - FC Kuressaare ning Paide Linnameeskonna - Tallinna Kalevi vahelistes duellides. Kuressaaret võõrustav Levadia paikneb hetkel 71 silmaga teisel tabelireal, jäädes Florast maha 10 punktiga. Kui Flora püüdmine on Levadia jaoks juba keeruline, siis kindlasti tuleb neil keskenduda ka seljatagant lähenevatele Nõmme Kaljule ja Paide Linnameeskonnale, kes Levadiast vastavalt ühe ja kolme punkti kaugusele jäävad.

Medalipretendentidega kohtuvad Kuressaare ja Kalev peavad omakorda tulist püsimajäämise heitlust, kus tagumine nelik jääb vaid kuue punkti sisse. Hetkel paikneb Kuressaare 23 punktiga 7. kohal, vastavalt 22 ja 21 punktiga järgnevad neile Viljandi Tulevik ja Tallinna Kalev ning 10. kohalt leiame 17 silmaga Maardu Linnameeskonna. Maardu Linnameeskond läheb laupäeval punktilisa püüdma Narva, kus kell 16.00 võtab neid vastu kohalik Trans. 

Pühapäevase mängupäeva avavad kell 13.00 Tartu Tammeka ja Viljandi Tulevik. Kui Tulevikul on käsil püsimajäämise võitlus, siis 40 punktiga 5. kohta hoidev Tammeka loodab hooaja lõpus selja taga hoida Narva Transi, kes paikneb hetkel 36 punktiga 6. kohal.

Vooru keskne kohtumine algab aga pühapäeval kell 15.00 Hiiu staadionil, kui Nõmme Kalju on võõrustamas FC Florat. Nagu öeldud, on Floral võimalik võidu korral juba kolm vooru enne hooaja lõppu tiitel kindlustada. Kindlasti ei soovi valitsev meister Kalju neile aga koduplatsil midagi lihtsalt anda, sest ka neil on palju kaalul, kui Levadia ja Paidega peetakse tihedat võitlust kohtadele 2-4. Kalju ja Flora senise hooaja omavahelistest mängudest on mõlemal meeskonnal kirjas üks võit, viimases omavahelises duellis augusti lõpus lepiti A. Le Coq Arenal 1701 pealtvaataja ees aga 1:1 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles