Kanal 2 «Moeloojad» homme: Lenna ja Anu teevad Otile kambaka!

Elu24
Copy
"Moeloojad" 4.saade
"Moeloojad" 4.saade Foto: Meisi Volt

Homme kell 19.30 seisab Kanal 2 saates «Moeloojad» osalejatel ees viimane suur väljakutse. Anu Saagim, Lenna Kuurmaa, Ott Lepland ja Hensugusta peavad disainima oma missioonikomplekti, mis parandaks maailma.

Neli nädalat tagasi võtsid neli Eesti tuntud inimest vastu pöörase väljakutse disainida päris oma kollektsioon kodumaise rõivabrändi Tallinn Dolls jaoks.

Nüüdseks on nende käe all valminud juba nii mõnigi ahvatlev rõivaese. Reis saab peagi läbi ja homme saavad moeloojad viimase ülesande enne suurt finaali. Juba nädala pärast näeb, kuidas kuulsuste loodud kollektsioonid vastu võetakse aasta oluliseimal moesündmusel Tallinn Fashion Week.

Mis on viimane ülesanne? Võistlejad saavad võimaluse maailma paremaks muuta riietega, millel on missioon, ning teema saavad osalejad ise valida. Ainuke kohustus riideeseme loomisel on see, et juures peab olema heategevuslik nüanss.

Kes mis aspekti valib oma loomingus? Ning miks naeravad saates osalevad naised Ott Leplandi välja? See selgub juba homme õhtul kell 19.30 Kanal 2-s. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles