Tartu Välk 494 tunnistas koduväljakul Narva PSK paremust ning langes kolmandale kohale

Lenel Karu
, reporter
Copy

Täna kohtusid Tartu Lõunakeskuses ​Astri Arenal Coolbeti hokiliigas omavahel Tartu Välk 494 ja Narva PSK, tartlastel tuli tunnistada vastaste paremust 2:4 (1:2; 0:2; 1:0). Ühtlasi langes Tartu hokimeeskond selle kaotusega liigatabelis kolmandale kohale.

Esimesed mänguminutid sujusid tartlastele hästi, kui 4. minutil lõi värava Daniil Galimullin. Vastupanu ei jäänud tulemata ning narvalased keerasid seisu enda kasuks järjestikuste väravatega 9. minutil (Andrei Aleksandrov) ja 15. minutil (Allan Saar). Nende hoog ei raugenud ning 23. minutil viis Jegor Nevzorov meeskonna juhtima 3:1. Narva meeskonna edumaa suurenes veelgi, kui tartlaste võrku tabasa Nikita Kirillov 38.minutil. Tartu Välk 494 verivärske leegionär Galimullin, kelle jaoks oli tegemist hooaja esimese mänguga, püüdis teise väravaga 45. minutil küll vahemaad vähendada, kuid rohkem Narva võrku kodumeeskond lööke ei tabanud. Tartu Välk 494 juhatuse liige Timo Lauri tunnistas, et vigu oli liiga palju, mis võis tingida ka vastaste liigsed väravad.

«Narvaga on meil alati intriigiderohked mängud, aga täna läks meie poolelt asi karistuste nahka. Ja eks sealt need liigsed väravad ka tulid,» rääkis Timo Lauri. Tema sõnul oli tore näha Tartus Astri Arenal rohkelt hokifänne, kuigi sel korral tegid suuremat lärmi Narva PSK poolehoidjad. Hooaeg on küll ees, kuid tänase mängu järel on Välk kukkunud kolmandaks ning nüüd tuleb järgmistel mängudel võidud koju tuua. «Muretseda tasub alati, kui esikohal ei ole, aga me ei lase pead norgu. Tuleb järgmistes mängudes uue tuhinaga platsile minna ja endast 101% anda,» rääkis Lauri. Saabuval nädalavahetusel, 26. oktoobril kell 17 mängivad uue kohtumise Tartus Astri Arenal Tartu Välk 494 ja HC Viking.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles