LeBron James: tunnen end kui koolipoiss

Postimees Sport
Copy
LeBron James (nr 23) ja Kawhi Leonard kohtuvad teisipäeval korvpalliplatsil
LeBron James (nr 23) ja Kawhi Leonard kohtuvad teisipäeval korvpalliplatsil Foto: John E. Sokolowski/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliklubi Los Angeles Lakersi superstaar LeBron James on enne korvpalliliiga NBA hooaja avamängu linnarivaal Los Angeles Clippersiga väga elevil.

James ja Lakers kohtuvad NBA hooaja avamatšis Kawhi Leonardile toetuva Clippersiga. Selja taga üsna kehvake esimene hooaeg Los Angeleses, läheb kolmekordne NBA tšempion uuele hooajale vastu lootusrikkalt. James, kes sai vigastuse tõttu mullu osaleda vaid 55 põhihooaja mängus ning jäi esimest korda pärast 2004-2005 hooaega play offidest eemale, ei jõua matši Clippersiga ära oodata.

«Saab olema suurepärane korvpalliõhtu. Mul on selline ärevus sees, nagu läheks esimesse klassi,» rääkis James pühapäeval meediale. 

«Panen kõik asjad juba päev varem valmis. Selline erutus on sees,» lisas 34-aastane mängumees. «Armastan korvpalli. Mul oli karjääri pikim madalseis. Nüüd olen valmis nii füüsiliselt kui vaimselt võitlema, ükskõik, kes ka vastas ei oleks. Teisipäev on minu jaoks suur päev,» märkis James. 

Jamesi rõõmus ärevus põkkub teisipäeval aga mullu Toronto Raptorsi NBA tiitlini viinud Kawhi Leonardi tahtmisega uue koduklubiga Lakersile koht kätte näidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles