Hispaania ametivõimud arreteerisid jalgpallurite kodudesse tunginud vargad

Postimees Sport
Copy
Madridi Reali palluri Casemiro koju tungiti siis, kui seal viibisid tema abikaasa ja tütar.
Madridi Reali palluri Casemiro koju tungiti siis, kui seal viibisid tema abikaasa ja tütar. Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Euroopa Liidu politseiagentuur Europol teatas, et Hispaania ametivõimud arreteerisid koostöös Albaania politseiga viis isikut, kes on väidetavalt seotud Hispaania kõrgliiga La Liga jalgpallurite kodudesse sissemurdmisega.

16. oktoobril arreteeriti Madridi lähedal asuvas Toledo linnas reidide tagajärjel neli Albaania rahvusest kodanikku ja üks hispaanlane.

Viimase paari kuu jooksul on olnud palju sissetungimisi La Liga jalgpallurite kodudesse, kui mängijad on olnud treeningutel või mängudel. Hispaania politsei arvab, et kurjategijad jälgisid mängijate liikumist sotsiaalmeediakontode kaudu.

Vigo Celta mängija Iago Aspase kodust varastati ehteid, kellasid ja sularaha umbes 100 000 eurot. Madridi Reali palluri Casemiro koju tungiti siis, kui seal viibisid tema abikaasa ja tütar.

Hispaania võimud arestisid varastatud ehted, luksusautod ja tuhandetes eurodes sularaha, mis kuulusid La Liga mängijatele ja nende peredele. Lisaks arestiti mitmeid sentimentaalse väärtusega esemeid, nagu näiteks ühe Madridi Atletico mängija Meistrite liiga medal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles