«Jõulutunnel» on kogunud juba üle 207 000 euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna taas ETV eetrisse jõudvale «Jõulutunnelile», mis toetab seekord ühes televaatajatega pimedaid ja vaegnägijaid, keskendudes nende eluolule ning rehabilitatsioonile, on seni annetatud üle 207 000 euro.

«Eestis on hinnanguliselt ligikaudu 7000 vaegnägijat ja me soovime, et Tallinnas asuv ajalooliselt pimedate kasutuses olev maja Tondil võiks kujuneda tõeliseks tegevuskeskuseks, mis vastab tervisenormidele ja kus saaks laiendada koolitust ja huvitegevust,» selgitas saate juht Margus Saar annetuse otstarvet ERR uudistele.

Saare sõnul annab saade võimaluse rääkida vaegnägemise põhjustest ja pimedana hakkamasaamisest ning teema annab sümboolse võtme, et rääkida märkamisest laiemalt.

Saate partneriks on Põhja-Eesti Pimedate Ühing, kes pakub oma majas tegevusi mitte ainult Tallinna, vaid kogu Eesti vaegnägijatele, saate juhid Margit Kilumets ja Margus Saar käivad heategevuspäeva kuues saates pimedatel külas nii kodus kui ka töökohal.

Esimene saatetund oli täna kell 10 ning päeva jooksul jõuab eetrisse veel viis saadet.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles