Pilk peale: moodsa arhitektuuriga lofti stiilis ridaelamud ja paarismajad ootavad omanikke

Copy
Foto: Lagedi Kodu OÜ

Milline on üks ideaalne kodu? Madalad kulud, suur õueala, kõrged laed ja privaatne piirkond – just sellised ridaelamud ja paarismajad ootavad uusi omanikke looduskaunil Lagedil.

Loft-stiili ruumikus ja avarus

Lagedi Kodu projektidest leiab endale sobiva praktilise ning kauni kodu igaüks – noorest perest loodust armastavate pensionärideni. Tallinnast 15-minutilise sõidu kaugusel asuvad kodud pakuvad linnalähedust, kuid samal ajal põgenemist linnakärast pärast pikka päeva. Ka kool ja lasteaed on vähem kui kümneminutilise jalutuskäigu kaugusel.

Ridaelamutes ja paarismajades on elutoad kõrgete, kuni viiemeetriste lagedega, andes juurde õhku ja avarust. Avarust lisab ka loft-stiilis poolkorrus. Ridaelamubokside suurus on 90 ruutmeetrit, paarismajaosadel 130 ruutmeetrit. Vaatamata avarusele, ei pea uued omanikud muretsema soojuse või kõrgete kulude pärast, kuna ehitusel on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale ning tänapäevaseid lahendusi.

Foto: Lagedi Kodu OÜ

Madalad kulud

Lagedi Kodu pakub uutele omanikele nende raha eest võimalikult palju. Lisaks ruumikusele ja kvaliteedile, on hinna sees kaks parkimiskohta ja suur õueala. Kodusid varustab soojaga Thermia soojuspump, millega jääb keskmine küttekulu aastas sõltuvalt tarbimisest 50–70 euroni kuus. Õhk-vesi soojuspump soojendab ruume ja tarbevett kuni 78 protsenti soodsamalt. Ka ventilatsiooni valikul on mõeldud eeskätt efektiivsusele – igas paarismajas ja ridaelamuboksis on soojustagastusega ventilatsioon.

Foto: Lagedi Kodu OÜ

Arendajast

Lagedi Kodu arendusprojekt kuulub Everaus Kinnisvara portfelli. Parima kvaliteedi tagamiseks haldab Everaus kõiki arenduse etappe: kavandamist, projekteerimist, ehitamist ja müüki. Ühtlasi on arendaja ehitusel peatöövõtjaks. See aitab garanteerida koduostjatele parima kvaliteedi ja mugavuse. Vaata ka Everausi teisi projekte.

Esimesed arendused Lagedi Kodu projektis valmivad 2020 suvel. Vaata rohkem: https://everaus.ee/lagedikodu/ 

Foto: Lagedi Kodu OÜ
Copy

Märksõnad

Tagasi üles