Keskkriminaalpolitsei ei menetle Klandorfi kuriteoteadet

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Kevadel testis Tallinna Linnatranspordi AS  Mercedes Benz elektribussi
Kevadel testis Tallinna Linnatranspordi AS Mercedes Benz elektribussi Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf esitas möödunud nädalal politseile kuriteoteate seoses võimalike rikkumistega Tallinna Linnatranspordi ASis, sealt saadeti see edasi rahandusministeeriumi.

Politsei vastas Klandorfile, et asjas kuriteokoosseisu ei ole ning võimaliku väärteo üle otsustagu rahandusministeerium. «Esitasin möödunud nädalal keskkriminaalpolitseile  avalduse seoses võimalike rikkumistega Tallinna Linnatranspordi ASis. Nüüd sain sealt vastuse, kus on öeldud, et meie poolt esitatud materjalid edastatakse väärteomenetluse otsustamiseks rahandusministeeriumisse,» ütles Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil.

Klandorf esitas eelmisel neljapäeval TLT kohta kuriteoteate, mis puudutas ettevõtte sisejuurdluse tulemusi. «TLTs on viimase aasta jooksul tehtud mitmeid muudatusi alates hangetest kuni dokumendisüsteemideni, et korruptsiooniriski vähendada. Paraku näitas TLT sisekontrolöri aruanne, et vaatamata uuendustele ei ole kõik tehingud ja laoarvestus siiski läbipaistvad ning on ruumi kahtlustele, mille kontrollimise pädevust ei ole TLTs ega Tallinna linnavalitsuses,» ütles Klandorf möödunud nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles