Pirita laiendab 3,4 miljoniga Padriku lasteaeda

BNS
Copy
Padriku lasteaia avamine. 4.12. 2008
Padriku lasteaia avamine. 4.12. 2008 Foto: Mihkel Maripuu

Pirita plaanib Padriku lasteaia projekteerimistöödega alustada järgmisel aastal, kogu projekt peaks valmima 2023. aastal ja läheb maksma 3,4 miljonit eurot.

«Padriku elamurajoonis on selge vajadus suurema lasteaia järele, kuna see on väga kiiresti arenev ja kasvav piirkond, kuhu tänu viimastel aastatel toimunud jõudsale ja kvaliteetsele kinnisvaraarendusele on paljud noored pered rajanud endale kodu,» ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat pressiteates.

Ta lisas, et Padriku vajab ka koolikohti vähemalt algkooli tasandil. «Padriku lasteaia laiendamisel on arutatud lasteaia kasvamist kooliks, et tegutsemist saaks alustada kasvõi algkool, kuid kas sinna tuleb lasteaed-algkool või lasteaed-põhikool, pole praegu veel otsustatud,» sõnas linnaosa vanem.

Tema sõnul algab järgmisel aastal Padriku lasteaia projekteerimistingimuste väljatöötamine ja siis peaks selguma, mida ja millises mahus on sinna võimalik rajada. «Kindlasti annab aga lasteaiakohtade lisandumine lapsevanematele võimaluse panna laps kodu lähedale lasteaeda,» ütles Liinat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles