Megasumma tegi NBA mängijast ettevaatliku liikleja

Postimees Sport
Copy
Toronto Raptorsi korvpallur Pascal Siakam oli New Orleansi Pelicansi vastu oma võistkonna parim
Toronto Raptorsi korvpallur Pascal Siakam oli New Orleansi Pelicansi vastu oma võistkonna parim Foto: John E. Sokolowski/USA Today Sports/Scanpix

Esmaspäeval, 21. oktoobril tegi Toronto Raptorsi korvpallur Pascal Siakam oma elu ettevaatlikuima autosõidu. Ta jälgis roolis olles äärmise tähelepanelikkusega kaasliiklejaid ning oli iga valgusfoori ees ettevaatus ise.

Toronto Raptorsi tähtmängija oli teel klubi kontorisse, et anda allkiri elumuutvale 130 miljonit dollarit väärt lepingule.  

«See oli nagu, tead…ma lihtsalt pidin sinna tervelt kohale jõudma,» rääkis 25-aastane Siakam kohalikule väljaandele. «Mu agent ütles mulle telefoni teel, et ma ainult turvaliselt sõidaks. Sõit tundus üüratult pikk. Mõned päevad varem, kui sain teada, et leping on allkirjastamiseks valmis, ei julgenud ma isegi kodust lahkuda. Mõtlesin, et käin ainult trennis ja tulen kohe koju tagasi,» rääkis Siakam.

Pärast lepingu allkirjastamist sulges Siakam end meeskonna garderoobi ja mõtles oma isale, kes hukkus autoõnnestuses viis aastat tagasi. «Ta oleks mu üle uhke olnud,» mõtiskles Siakam.

«Selline leping muudab ühe pere elu põlvkondadeks,» sõnas 2016. aastal Raptorsiga ühinenud Kameruni päritolu korvpallur.

Toronto Raptors alistas teisipäeval hooaja avamatšis New Orleansi Pelicansi lisaajal 130:122. Pascal Siakam oli meeskonna parim 34 punkti ja 18 lauapalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles