7 suurimat viga, mida naised raseerides teevad

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Kui sa oled üks neist naistest, kes tahavad oma kehaosi raseerida, siis on tark teada, mida teha ja mida mitte, et oma naha vastu võimalikult hell olla.

  1. Sa sunnid end kasutama «naiste» žiletti. Kas naised tõesti vajavad roosat raseerijat? Ei. Kui sa just pole leidnud lemmikbrändi, võid sa südamerahus kasutada neid raseerijaid, mida mehedki kasutavad.
  2. Sa jagad oma pardlit. Te võite partneriga kasutada sama brändi, kuid sa ei tohiks kellegagi oma žiletti jagada. Kui sa kasutad mehe pardlit, nüristad seda ja see on näonaha jaoks halb. Samuti on see ebahügieeniline.
  3. Sa kuivraseerid. Jah, kuiva nahka ei tasuks raseerida. Kasuta vastavat kreemi, mis aitab žiletiteral üle naha paremini käia. Nii väldid vigastusi ja nahaärritust.
  4. Sa ei koori ega niisuta. Ka siis, kui sa kasutad raseerimisgeeli, peaksid sa ikka pärast raseerimist koheselt keha niisutama. Ka peaksid sa iga kahe-kolme päeva tagant nahka koorima, mis aitab karvade sissekasvamise vastu.
  5. Sa raseerid duši või vanni alguses. Targem on jätta raseerimine pesemisprotseduuri lõppu, kui nahk on soojem, poorid avatud ja karvad pehmemad.
  6. Sa hoiustad oma pardlit dušikabiinis. Kui sa tahad, et pardel vastu peaks, siis ära hoia teda niiskes kohas. Nii ennetad, et bakterid ei hakka teradel pidu panema ning rooste lokkama.
  7. Sa venitad terade vahetamisega. Pole olemas kindlat reeglit, millal peaks terasid vahetama – kõik sõltub sellest, kui tihti sa raseerid. Tunneta: kui tera tundub nüri ja ebamugav, on see kindel märk, et on aeg vahetada. Selleks kulub tavaliselt viis kuni kümme raseerimiskorda, kirjutab Real Simple.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles