Tunnustatud ettevõtted arenevad jõudsalt

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Eelmisel aastal pälvisid tunnustuse kuus Viljandimaa ettevõtet. Piltidel (vasakus tulbas ülalt alla) osaühingu Mangeni PM juht Maarika Susi, osaühingu Combimill Sakala juht Aimar Kreevald ja osaühingu Knittex-i juht Valdur Elbag ning (paremas tulbas ülalt alla) Viljandi Park Hotelli juht Kristjan Saar, osaühingu Solarstone tuumik Silver Aednik (vasakult), Mattias Jürimäe, Mait Kukk ja Marko Moks ning osaühingu Tactical Solution juht Sverre Puustusmaa.
Eelmisel aastal pälvisid tunnustuse kuus Viljandimaa ettevõtet. Piltidel (vasakus tulbas ülalt alla) osaühingu Mangeni PM juht Maarika Susi, osaühingu Combimill Sakala juht Aimar Kreevald ja osaühingu Knittex-i juht Valdur Elbag ning (paremas tulbas ülalt alla) Viljandi Park Hotelli juht Kristjan Saar, osaühingu Solarstone tuumik Silver Aednik (vasakult), Mattias Jürimäe, Mait Kukk ja Marko Moks ning osaühingu Tactical Solution juht Sverre Puustusmaa. Foto: Sakala

Nagu eelmisel aastal jagab Sakala koos Viljandimaa arenduskeskuse ja omavalitsuste liiduga tunnustust parematele ettevõtjatele. Enamik mullu auhinna saanud ettevõtteist leiab, et see on neile aasta jooksul kasuks tulnud.

Need ettevõtete juhid, kellega Sakala suhtles, rääkisid kõik mõningasest arengust – kes rohkem, kes vähem. Parima toote ja rahva lemmiku auhinna saanud osaühingu Solarstone juht Silver Aednik ütles, et ettevõte on jõuliselt sisenenud Skandinaavia turule ning jõuab selle tulemusena aasta lõpus soovitud sihini, et pooled tellimused tulevad eksportturgudelt.

«Laiendatud on tooteportfelli ning ettevõtte meeskond on viimase poolaastaga kahekordistunud. Järgmise arenguhüppe sooritamiseks oleme kaasanud tugeva energeetikasektori kogemusega strateegilise investori, kelle abiga viime Solarstone’i brändi lähiajal suurtele Kesk- ja Lääne-Euroopa turgudele,» rääkis Aednik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles