Kopp-kopp, olen tagasi! Alkoholist loobunud supertäht naaseb võitlusareenile

Postimees Sport
Copy
Conor McGregor on peagi võitluspuuris tagasi.
Conor McGregor on peagi võitluspuuris tagasi. Foto: Stanislav Krasilnikov/Stanislav Krasilnikov/TASS

Iirimaa vabavõitleja Conor McGregor, kes otsustas aasta alguses ootamatult karjääri lõpetada, andis täna pressikonverentsi, kus teatas, et teeb järgmise aasta 18. jaanuaril UFC-sarja comeback'i.

31-aastane iirlane pidas viimase profimatši eelmise aasta oktoobris, kui kohtus venelase Habib Nurmagomedoviga. McGregori kaotusega lõppenud võitluse järel puhkes kahe vaenupoole vahel massikähmlus, mis lõi mõlema mehe nimele korraliku häbipleki. 

«Olen taas parimas vormis, et võidelda. Esimese vastasseisu kuupäev on selge, kuid mind ei huvita, kes vastane on,» sõnas riiukuke mainega atleet.

«Harjumuse kujundamiseks kulub 66 päeva. Lähen juba varakult magama ning ärkan samuti teistest esimesena. Nüüdsest keskendun vaid võitlusele, ma ei puutu enam alkoholi,» jätkas McGregor sõnavõttu. «Läbimõeldud käigud on edu võti, sest kõik miljardärid peavad olema organiseeritud.»

Kui tagasitulek on edukas, sihib kurikuulus sportlane korduskohtumist igipõlise rivaali Nurmagomedoviga. «Arvan, et kõige olulisem ülesanne on nüüd järjepidev treenimine, sest vanuse kasvades on võitmine palju keerulisem,» lõpetas Iirimaa üks nimekamaid kodanikke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles