Luka Doncic: see on alles algus, peame samamoodi jätkama

Kris Ilves
, reporter
Copy
Luka Doncic.
Luka Doncic. Foto: Gerald Herbert/AP

Korvpalliliigas NBA mängiv Dallas Mavericks on alanud hooajale teinud oivalise stardi: Mavericks alistas avamängus Washington Wizardsi 108:100 ja teises kohtumises New Orleans Pelicansi 123:116.

Neis mängudes on Mavericksi liidriks kerkinud unelmate liigas teist hooaega palliv 20-aastane sloveen Luka Doncic. Wizardsi vastu viskas Doncic üleplatsimehena 34 punkti ja noppis 9 lauapalli. Pelicansi vastu tegi sloveen NBA-karjääri üheksanda kolmikduubli, kogudes 25 punkti, 10 lauapalli ja 10 resultatiivset söötu.

Mavericks kordas klubi 15 aasta tagust saavutust, ka toona alustati hooaega kahe järjestikuse võiduga. «See tähendab meile palju. Oleme õnnelikud, aga see on alles algus. Peame samamoodi jätkama ja jõudma play-off’i,» rääkis Doncic pärast Wizardzi alistamist. «Kõige tähtsam on võitmine. See oli raske mäng. Olen väga õnnelik!»

Koos Donciciga Mavericksis liidrikoormat kandev lätlane Kristaps Porzingis pole pilvedesse tõusnud ja hoiab tagasihoidlikku joont. «Jah, seis on selline, et meil on kaks võitu. Aga meil on 80 mängu ees. Mõtleme juba järgmisele kohtumisele,» rääkis Porzingis.

Mavericks kohtub järgmises mängus Portland Trail Blazersiga, kes on hooaega alustanud ühe võidu ja ühe kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles