PM Kataloonias. Tänak: ma ei ole veel maailmameister, homme tuleb maksimum võtta

Karl-Joosep Küngas, Salou
Copy

Ott Tänak ja Martin Järveoja lõpetasid Kataloonia ralli avapäeva kolmandal kohal möödudes viimase kiiruskatsega Sebastien Loeb'ist. Enne viimast päeva on Tänaku sõnul kõik veel lahtine. 

«Pärastlõunal oli palju lihtsam, rütm läks paremaks ja enesetunne paremaks. See tegi sõitmise lihtsamaks. Hommikul oli olukord rabe, sõitsime pigem mööda teed, hoidisme silmad lahti. Pealelõunal oli lihtsam olla, harjusin olukorraga,» rääkis Tänak.

«Homme üritan saada maksimumpunkte, mis ma selle tunde pealt olen võimeline võtma. Eks me näe, kas me homme ka on piisavalt kiirust. vähemalt oleme kahel Hyundail lähedal, saame surve peal hoida. Ega ma rohkem teha ei saa, kui ma pärastlõunal tegin,» rääkis Tänak homsetest plaanidest. 

«Mõlemad katsed homme on rasked, esimene on ralli aeglaseim ja väga kurviline. Punktikatse on küllaltki uus, esimest 6 km oleme ammu sõitnud. Uus katse on ikka omamoodi huvitav. Vaatame hommikul, kuidas tunne on,» rääkis Tänak homsest päevast.

«Praeguse seisu pealt ei ole ma ju veel maailmameister, üritame homme võtta maksimumi ja anda teistele Austraalia ralliks võimalikult väiksed võimalused,» kinnitas Tänak WRC otseülekandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles