Lily unistab esimesest päriskodust

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Lily on kass, kes ootab oma peret MTÜ Seltskond Käppadel hoiukodus Sindis.
Lily on kass, kes ootab oma peret MTÜ Seltskond Käppadel hoiukodus Sindis. Foto: MtÜ Seltskond Käppadel

Tähniline kassiproua Lily on kodupakkumist oodanud terve elu. Neli aastat on ta peatunud mitmes MTÜ Seltskond Käppadel hoiukodus, kuid kahjuks pole talle siiani õnnestunud peret leida.

Hoiukodu perenaine loodab siiski, et igaühele on kuskil õige ja imeilusa mustriga läikiva kasuka, sügavkollaste silmade ning armastusest ja heast toidust punnis põskedega Lily, inimene lihtsalt ei tea tema olemasolust.

Rahuliku loomuga, kõiki toakassi kombeid tundev nurrumootor on nii inimeste kui ka teiste kassidega sõbralik. Ta on steriliseeritud ja kiibistatud, saanud regulaarselt parasiiditõrjeid.

Kui teie südames jagub ruumi tagasihoidlikule kassiprouale, kelle usalduse võitmiseks võib natuke aega kuluda, võtke ühendust MTÜ Seltskond Käppadel telefonil 5841 6002 või e-posti aadressil kiisupoisid@gmail.com.

Lily ootab oma inimest hoiukodus Sindis.

Imeilusa tähnide ja triipudega läikiva kasuka, sügavkollaste silmade ja kaardus kulmudega nurrumootor soovib leida kodu.
Imeilusa tähnide ja triipudega läikiva kasuka, sügavkollaste silmade ja kaardus kulmudega nurrumootor soovib leida kodu. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles