Droonifotod: Võru linna jättis elektrita alajaamalt minema lennanud plekk-katus (4)

Copy

Kogu Võru linn jäi eile õhtul tundideks elektrita, sest tugeva tormituulega lendas Võru alajaamalt pealt plekk-katus mille tükid lendasid jaama kaablivõrku.

Võru linnas taastus vool küll enne südaööd, kuid endiselt on paljudes kohtades maakonnas inimesed elektrita ja mõned koolid ei tööta.

Praegu on alajaama hoone veel katuseta, kuid hoonele loodetakse veel tänase päeva jooksul katus peale saada, vahendab Lõuna-Eesti Postimees.

Veel õhtul kella kaheksa ajal oli kartus, et linn võib elektri, veevärgi ja kütteta jääda veel mitmeks päevaks. Kümmekond minutit enne südaööd õnnestus Eleringi töötajatel Võru linna varustava alajaama üks pool tööle saada.

See oli positiivne asjade kulg, sest Võru linnapea Antti Allase sõnul oleks võinud minna hoopis kehvemini. «Alguses oli juttu kahepäevasest katkestusest,» märkis Allas Postimehele ja lisas, et kriis pole veel läbi. 

Küsimusele, kuidas on võimalik, et tormiga lendu läinud plekk-katus kogu linna tundideks elektrita jätab, ei osanud Allas vastata. «Olukord on selline, nagu on, tuleb tegeleda tekkinud olukorraga,» ütles ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles