Värske treiler: 11 Austraalia «Oscarit» soolas! Pattinson ja Chalamet ähvardavad oma troonide mänguga ajalugu teha

Spekter
Copy
Timothee Chalamet filmi "The King" esilinastusel Londonis
Timothee Chalamet filmi "The King" esilinastusel Londonis Foto: Vickie Flores/EPA/Scanpix

Ilmus uus treiler peatselt piiratud levis kinodesse jõudvast Netflixi ajaloolisest draamast «Kuningas» (The King), peaosades hetkel kahe Hollywoodi kuumima nimega – Timothée Chalamet ning Robert Pattinson. 

Vaata uut treilerit:

Shakespere'i ajaloolistel näidenditel põhinev, 15. sajandil toimuv linalugu räägib Inglismaa kuningas Henry V-st (Timothée Chalamet) ehk kuningas Halist, kes peab oma türanliku isa surma järel võtma üle monarhi rolli ning suutma navigeerida nii paleepoliitikas kui ka toime tulla n-ö päranduseks saadud sõjaga. Pattinson kehastab filmis Prantsusmaa troonipärija Louis'd.

Teistes rollides näeme selliseid näitlejaid nagu Joel Edgerton, Ben Mendelsohn, Sean Harris, Thomasin McKenzie ning isegi Johnny Deppi tütart Lily-Rose Deppi. Produtsendina pani Ühendkuningriikide, Ungari ja Austraalia koostöös valminud võimsale filmile õla teiste seas alla ka Brad Pitt.

Austraalia tele- ja filmiakadeemia auhindadel (AACTA) on film saanud nominatsiooni lausa 11 kategoorias, sh parim film, parimad näitlejad kuni helitöötluse ja kostüümideni välja. Suur auhinnatseremoonia leiab aset 4. detsembril. Vaata kõiki nominente siit.

Netflixi jõuab film 1. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles