Toyota president õnnitles Tänaku fänne ning president Kaljulaidi (1)

Postimees Sport
Copy
Toyota korporatsiooni president Akio Toyoda (keskel) koos Ott Tänaku, Martin Järveoja ja Tommi Mäkineniga.
Toyota korporatsiooni president Akio Toyoda (keskel) koos Ott Tänaku, Martin Järveoja ja Tommi Mäkineniga. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Ott Tänak ja Martin Järveoja krooniti eile esimeste eestlastena autoralli maailmameistriteks. Tiitlivõidu puhul edastas oma avaliku õnnitluskirja eestlastele ka Toyota juht Akio Toyoda.

«Kallid Ott, Martin, kõik meie sõbrad ja toetajad Eestist ning president Kaljulaid, õnnitlen eestlasi esimese autoralli MM-tiitli puhul!» ütles Toyoda pressiteate vahendusel.

 
«Eelmise aasta Soome rallil nägin ma nii palju eestlasi lehvitamas Eesti lippe. Nad (Ott ja Martin - toim) ütlesid, et need lipud fännide õlgadel ei ole neile koormaks, pigem tundsid nad fännide suurt toetust, et saavutada edu. Mul on hea meel, et meie Yaris WRC sai võistelda Eesti fännide ja toetajate nii suure toetuse najal ning me võitsime MM-tiitli.» 

«Ott ja Martin, tahan kolme nädala pärast koos teiega poodiumil tähistada ka võistkondlikku MM-tiitlit ja tänada kõiki eestlasi selle suure toetuse eest läbi aastate. Peame Austraalias võitma! Teeme seda koos!» lisas Toyoda lõpetuseks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles