Kuulus teledoktor Viktor Vassiljev jätkab tervisemurede lahendamist Kanal 2 ekraanil

Elu24
Copy

Kanal 2 ekraanil alustab tuntud teledoktor Viktor Vassiljevi juhitud otsesaade, kus vastuse oma tervisemuredele saavad kõik helistajad. Eesti tuntuim geriaater võtab oma ühemehešõus vastu kõikide patsientide kõned ja annab nende küsimustele vastused endale omases teravas võtmes. 

«Ma ei pane diagnoose ega kritiseeri inimest ravinud arste. Viskan nalja ainult sellepärast, et tõsist loengut ei vaja teleri kaudu keegi, ning et tuju heaks tegemine on tänuväärne nii haige kui terve inimese puhul!» on Vassiljev ise öelnud.

Kanal 2 laupäevaõhtuses otsesaates «Teledoktor Viktor Vassiljev» saab nii asjalikku tervisenõu kui ka hulgaliselt nalja. Lustlik teledoktor teeb kõik puust ja punaselt selgeks.

Aastate jooksul on Viktor Vassiljev kirjutanud rohkem, kui enamik inimesi lugeda jõuab: nimelt 5000 artiklit ja 13 raamatut. Ikka tervisest. Viktor Vassiljev on televeteran, kelle tähelend ekraanil algas juba üle 30 aasta tagasi ETV saates «Prillitoos». Tema tervisenõuanded on juba 25 aastat iganädalaselt ilmunud Telelehes.

Igal laupäeval enne «Reporterit» annab doktor Vassiljev kõikidele televaatajatele otse-eetris tervisealaseid nõuandeid. Stuudiosse saab oma murega nii helistada kui ka saata küsimusi sotsiaalmeedia vahendusel.

«Teledoktor Viktor Vassiljev» alustab Kanal 2-s juba laupäeval, 2. novembril kell 18.30. Seniks hoia pilk peal ka kuulsa teledoktori Instagrami lehel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles