Perevägivald andis nädalavahetusel politseile ohtralt tööd (3)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik / Postimees

Möödunud nädalavahetusel tuli politseinikel Tallinnas ja mitmel pool mujal peretülidesse sekkuda ning vägivaldseid mehi kinni pidada. Politsei on alustanud kõigi juhtumite põhjal kriminaalmenetlust.

Laupäeval tungis 36-aastane mees Tallinnas Lasnamäe tänaval kallale oma 45-aastasele elukaaslasele. Kohale saabunud politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Samal päeval teatati politseile konfliktist elukaaslaste vahel Nõmmel Rännaku puiesteel. Seal sai vigastada 32-aastane naine.

Pühapäeval puhkes peretüli reisilaeval Baltic Queen, kus 22-aastane mees peksis oma 22-aastast kaaslast, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Kiirabi andis naisele esmaabi ning mees peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

Kalamajas Staapli tänaval tungis 35-aastane mees peretüli käigus kallale oma 23-aastasele elukaaslasele ning tekitas talle kehavigastusi. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

27. oktoobril teatati Tallinnas Pikaliiva tänaval toimunud konfliktist, mille käigus lõi 31-aastane mees oma elukaaslast, 36-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

Samal päeval puhkes peretüli Anni tänaval,  kus 38-aastane mees lõi oma elukaaslast, 33-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni ning toimetati jaoskonda.

Harjumaal Tabasalus tuli politseinikel sekkuda peretülisse, mille käigus lõi 44-aastane mees 19-aastast meest ning 39-aastast naist, tekitades neile valu ja kehavigastusi. Mees peeti korravalvurite poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

26. oktoobril teatati, et Maardus Kütte tänaval lõi 57-aastane mees oma 60-aastast abikaasat. Rusikakangelane peeti kinni.

Nädalavahetus oli ärev ka mitmes Narva peres. 27. oktoobri hilisõhtul lõi 21-aastane mees Kerese tänaval asuva maja korteris oma vanemaid. Mees paigutati kahtlustatavana trellide taha.

Laupäeval peeti Puškini tänaval asuvas korteris kinni 37-aastane mees, kes oli lasknud rusikad käiku oma abikaasa suhtes.

Reede õhtul lõi Malmi tänaval asuvas korteris 20-aastane mees elukaaslast. Ka see rusikakangelane peab nüüd kohtu ette astuma.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles