«Pilvede all» täna õhtul: suured muutused Mari ja Indreku peres

Naine
Copy
"Pilvede all" Indrek Murakas
"Pilvede all" Indrek Murakas Foto: Kadi Märk

Lapsed pidavat küll elu õied olema, kuid vahel võib vanematel olla tunne, et nüüd on ikka väga kõvasti kasvatusega mööda pandud. Just sellised mõtted tekivad täna Kanal 2 draamasarjas «Pilvede all» Indrekul, kui Ruudi ühtäkki sõna võtab ning oma avaldustega vanemad tummaks ehmatab.

Töökasvatus oli aastakümneid tagasi ehk rohkem au sees kui tänapäeval, kuid võimaluse korral teevad lapsed ikka tööd ja saavad selle eest rõõmuga tasu. Ruudi, kes vanemate firmas jõukohast tööd on saanud, avastab ühtäkki, et töö ikkagi murrab konti ja tegelikult on mitte millegi tegemine palju lihtsam ja mõnusam. Isale ütleb ta aga otse, et pärijana on firma ühel päeval nii ehk naa tema oma ja seega pole mõtet end kurnata ning jõukohase lihttööga taskuraha teenida.

Loomulikult lööb selline avaldus tummaks nii Indreku kui Mari, kuid just viimane on see, kes otsustab tegutseda ning pojakese tagasi maa peale tuua. Enne kui poiss arugi saab, on ema ta koduste kohustustega üle kuhjanud ning oma osa saab ka Mammu, kes muutunud kodukorras loomulikult oma venda süüdlasena näeb.

Nii algabki Murakate peres täiesti uus ajastu, kus autot ei pesta enam pesulas, aknaid ei pese enam koristusfirma, rohimine pole enam aedniku töö ja puhkepäevadel ei maga keegi enam poole päevani...

Kas Mari ja Indreku kasvatustöö ka vilja kannab, näeb juba täna kell 21.30 Kanal 2 draamasarjas «Pilvede all». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles