Pipedrive’il on 600 töötajat

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Pipedrive'i Tallinna kontor.
Pipedrive'i Tallinna kontor. Foto: Pipedrive

Eesti päritolu müügijuhtimise ettevõtte Pipedrive'i kaheksas kontoris üle maailma töötab selle nädala seisuga 600 töötajat.

Pipedrive’i välisvärbamise juhi Oksana Võsa sõnul on ettevõte viimase kahe aastaga oma töötajate arvu rohkem kui kahekordistanud ning viimasel paaril aastal on arendajate värbamiseks kasutanud peamiselt ülemaailmseid konkursse.

Töötajate keskmine vanus on 32 eluaastat. Üle poole ettevõtte töötajatest asub Tallinnas ning viiendik Lissabonis. Ligi 41 protsenti töötajatest on arendajad. Eestlasi on siiani Pipedrive’i töötajate seas enim, esindatud on aga kokku 49 rahvust.

«Meie jaoks on erinevatest riikidest inimeste värbamine ettevõtte laienemisel loomulik tee, kuna vajame spetsialiste, kes mõistaksid uutele turgudele sisenemisel peensusi ja klientide vajadusi nii, nagu ainult kohalikud seda suudavad,» ütles Võsa.

Tema sõnul on rahvusvahelised töötajad toote arendamisel suureks eeliseks, kuna erineva päritolu, kultuuritausta, keeleoskuse ja kogemustega inimesed oskavad sageli välja pakkuda uudseid vaatenurki.

Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud ettevõte, mis pakub müügijuhtimistarkvara kasvavatele müügitiimidele. Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses investeeringuid. Pipedrive’il on kontorid Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Dublinis, New Yorgis ja St.Pete/Tampa Floridas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles