Indrek Tustit: Igasugune idiootsuse tase on tõusnud juba nii kõrgele, et millegi ärakaotamise soov enam ei üllata

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
TREENER: Saarlased näevad Indrek Tustiti peamiselt teleekraani vahendusel suurvõistluste tribüünidelt oma hoolealuseid juhendamas. kõnekas foto on tehtud Doha MM-l, kus odaviskaja Magnus Kirt oma õlga vigastas.
TREENER: Saarlased näevad Indrek Tustiti peamiselt teleekraani vahendusel suurvõistluste tribüünidelt oma hoolealuseid juhendamas. kõnekas foto on tehtud Doha MM-l, kus odaviskaja Magnus Kirt oma õlga vigastas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Vaieldamatult üks Eesti tipptreenereid Indrek Tustit ütleb intervjuus Saarte Häälele, et edu aluseks on alati töökus ja seejuures ei saa alati mõnus ja tore olla. Edu saadab seda, kes suudab ebameeldivustest üle olla.

Indrek Tustit ei ole vaid MM-il hõbeda teeninud Magnus Kirdi treener ja Gerd Kanteri endine treener. Tema näpunäidete järgi harjutab ka näiteks tennisist Kaia Kanepi ning tema vastutada on tennises maailma läbi aegade parima meespaari Bob ja Mike Bryanti kehaline ettevalmistus.  Samuti on tema hoole all rootslasest odaviskaja Kim Amb, kes hiljutisel MM-il finaali jõudis.

Tuleb välja, et olen õnnega koos, kui sind Eestist taban. Enamik aega oled siit ära?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles