Video: Rashfordi iluvärav lõpetas Chelsea karikasarja teekonna

Karl-Joosep Küngas
Copy
Marcus Rashford
Marcus Rashford Foto: GLYN KIRK/AFP

Eile pidasid järjekordse lahingu kaks Inglismaa jalgpalli hiidu Manchester United ja Londoni Chelsea. Sedapuhku mindi vastamisi liigakarikasarjas ja 2:1 skooriga jäi peale külalismeeskond United. 

Mäng oli tavapäraselt väga võitluslik ja mõlemal olid omad võimalused. Esimesena jõudis sihile United, kui Daniel Jamesi teenitud penalti, realiseeris 25. minutil väravaks täna 22-aastaseks saanud Marcus Rashford. 

Nii lõppeski esimene poolaeg, kuid kodumeeskond Chelsea ei hakanud pead norgu laskma ja jätkas pärast vaheaega värava jahtimist. 

61. minutil mängiski Belgia ründaja Michy Batshuayi üksinda Unitedi kaitseliini üle ja võimsa kauglöögiga viigistas ründaja mänguseisu. See ei jäänud, aga kohtumise viimaseks väravaks ja tõeline pärl ootas publikut ees. 

72. minutil kukutati Unitedi mängumees Fred 35 meetri kauguselt väravast ja Rashford sai taaskord oma kauglöögi oskust näidata. Eile tuli tal see kohe ülihästi välja, sest tõeline pommlöök lendas Chelsea värava ristnurka ning väravasuul seisnud Wilfredo Caballero oli jõuetu.

Sellega mäng ka lõppes ja United edenes kaheksa parema sekka, kus minnakse vastamisi Inglismaa tugevuselt neljandas liigas palliva Colchesteri meeskonnaga. 

Mängu kokkuvõttev video, Rashfordi iluvärav alates 2.00: 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles