Valetanud Mary Kross pääseb kohtupidamisest (4)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Riigikogu liikme Eerik-Niiles Krossi ameeriklannast abikaasa Mary Kross ei pea EKRElaste kallaletungi kohta valetamise pärast kohtu ette astuma. 
Riigikogu liikme Eerik-Niiles Krossi ameeriklannast abikaasa Mary Kross ei pea EKRElaste kallaletungi kohta valetamise pärast kohtu ette astuma. Foto: Erlend Štaub

Harju maakohus rahuldas Põhja ringkonnaprokuratuuri taotluse, millega lõpetatakse riigikogulase Eerik-Niiles Krossi abikaasa Mary Krossi kriminaalasi, sest kuigi tema valetamine on tõendatud, puudub kohtu ja prokuratuuri hinnangul asja edasi menetlemiseks avalik huvi.

Mary Kross rääkis politseile ülekuulamisel mitu korda, et viibis 27. novembril 2018 Tallinnas Stroomi ranna pargis ja tundmatud EKRE sümboolikat kandnud mehed loopisid teda kividega selga ja pähe. Ühtlasi olla kividega visatud ka tema koera, keda tema tunnistuse järgi tabasid kivid näkku. Alustatud kriminaalmenetluse käigus selgitati välja, et tegelikult midagi sellist ei juhtunud ja Kross ei viibinud väidetava rünnaku ajal isegi mitte Tallinnas. Süüdistus saadeti kohtusse tänavu juunis.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles