TULI Catering üllatab külalisi erakordse pühadelauaga

AGT KÖÖGID OÜ
Copy
Foto: AGT KÖÖGID OÜ

Jõulu- ja uusaastapidustused on ukse ees ning hea peo juurde käib ka maitsev söök. Jõululauda ei pea kaunistama vaid traditsiooniline seapraad – toit olgu nauding. TULI Catering aitab katta laua, mis pakub külalistele ohtralt avastamisrõõmu ja maitseelamusi.

Et pidustused veelgi erilisemaks muuta, pöörab TULI Catering olulist rõhku eduka õhtu igakülgseks õnnestumiseks. Toiduelamus on täiuslik, kui see koosneb kvaliteetsest toidust, teenindusest ja koostööst.

Kvaliteetne tooraine

Tooraine kvaliteet mõjutab oluliselt lõpptulemust ja toidu maitset. TULI Catering kasutab kodumaist toorainet, mida seotakse oskuslikult aasiapäraste ürtidega. TULI pakub natuke teravust, vürtsi ja toob tükikese Aasiat eestipärastesse toitudesse. Tulemuseks on tõeliselt omapärane ja erakordne maitseelamus. Mitmekesise menüüvaliku seast leiab igaüks midagi.

Foto: AGT KÖÖGID OÜ
Foto: AGT KÖÖGID OÜ

Teenindus

Kliendi rahuolu peaks olema toitlustaja jaoks kõige tähtsam. TULI eesmärgiks on alati pakkuda professionaalset teenust. Erilist rõhku pannakse  korrektsele riietusele, meeldivale teenindusele ning kogu üldpildile, sest eesmärgiks on pakkuda klientidele ja nende külalistele alati üllatusmomenti.

Foto: AGT KÖÖGID OÜ

Paindlikkus

Hea koostöö tagab hea tulemuse. Oluline on leida ürituse temaatika ja kliendi nõudmistega sobivad lahendused, et sünniks kaunis tervik. TULI Catering on väga paindlik ning arvestab ka väga nõudlike klientide vajadustega. Nii jääbki võõrustajal üle vaid külalised kutsuda, koht välja valida ja kapist paremad riided välja otsida, et vääriliselt oma pidu nautida.

Koristus

Ja kui pidu läbi, pole muud, kui oma kingid, lilled ja pidustusest üle jäänud ning kaasavõtmiseks kenasti ära pakitud söök näppu võtta, et kergel sammul ukse poole sammuda. Pole vaja muretseda, kuidas küll need miljon taldrikut puhtaks, pokaalid poleerituks ja linad taas valgeks saavad. Ka kõige selle eest hoolitseb see sama tubli meeskond.

Kvaliteetne catering-teenus muudab ürituse korraldaja jaoks stressivabamaks ning külaliste jaoks meeldejäävaks. Ei öelda ilma asjata, et armastus käib kõhu kaudu. 25-aastase kogemusega TULI Cateringi peakokal Andres Mermanil on meeliülendavad maitsekooslused varrukast võtta!

Muuda oma üritus meeldejäävaks. TULI Catering toitlustab nii firmapidusid, erapidusid kui ka kohvipause. Täpsema info tehtud tööde ning näidismenüüdega leiad aadressilt http://www.tulicatering.ee/.

Copy
Tagasi üles