Motokrossipere lugu jõuab viimast korda lavale

Margus Haav
, reporter
Copy
Ott Aardami autorilavastuse, tragikomöödia "Toru. Krossides läbi elu" lavasõit jõuab laupäeval finišisse.
Ott Aardami autorilavastuse, tragikomöödia "Toru. Krossides läbi elu" lavasõit jõuab laupäeval finišisse. Foto: Heigo Teder

Sel laupäeval kell 13 etendub Ugala teatris viimast korda Ott Aardami autorilavastus, tragikomöödia "Toru. Krossides läbi elu".

Loo keskmes on motokrossist läbiimbunud Eesti perekond, kelle elu pööratakse pea peale, kui ühel päeval saabub teade, et neilt tahetakse võtta maad ja metsad ning nende armsale krossirajale ehitada mingit kummalist, tervet Euroopat läbivat suurt toru. Pereema sel ilma võitluseta juhtuda ei lase ning ta sunnib ka oma motoässast poega Eestisse naasma. Sellel külaskäigul võivad aga olla ohtlikud tagajärjed. Kui euroametnike ja vallajuhtidega tüli norida, võib kergesti juhtuda, et perekonna vanad saladused kistakse päevavalgele.

Lavastuse kunstnik on Andri Luup, kostüümid on loonud Pille Küngas, muusikalise kujunduse Ivar Põllu Tartu Uuest Teatrist ja valguskujunduse Sander Aleks Paavo. Osades on Terje Pennie, Peeter Jürgens, Tanel Ingi, Tarvo Vridolin, Liisa Aibel (Rakvere teater), Triinu Meriste, Laura Peterson, Luule Komissarov, Rait Õunapuu, Peeter Konovalov, Kiiri Tamm ja Reigo Tamm (rahvusooper Estonia).

Etendus algab kell 13. Esialgses versioonis toodud algusaeg oli vale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles