Rallifännid said unustamatu elamuse osaliseks

Anne Põder
Copy
Eesti rallifännid. Pilt on illustratiivne.
Eesti rallifännid. Pilt on illustratiivne. Foto: Erakogu

Need eestlased, kes olid eelmisel nädalal Kataloonia rallil Ott Tänaku ja Martin Järveoja maailmameistriks pürgimisele kaasa elamas, said tõelise jackpot'i osaliseks. Pileteid broneerides ei osanud keegi aimata, et just see spordisündmus kirjutatakse kuldsete tähtedega Eesti spordiajalukku. Ligi 10 000 Eesti rallifänni seas leidus ka järvalasi, kes oma muljeid suursündmusest lahkelt jagasid.

Järvajaanilane Priit Seire võttis teekonna Katalooniasse ette koos viie teise mehega. «Neli aastat tagasi tegime Lõuna-Eesti rallil käies sõpradega pundi Vennad Vähjad Kataloonias. Meie eesmärk oligi ühel heal päeval minna suurt rallit oma silmaga kaema,» selgitas ta.

Juhtus aga nii, et unistus Kataloonia rallile minna täitus «vendadel» alles tänavu. «Juunis alustasime ettevalmistusi. Olime üsna mugavad ja soetasime ralli­paketi Reisidiilide firma kaudu. See oli piisavalt vara, et saada küllaltki soodne pakkumine. Pakett sisaldas lennupileteid, ööbimist nelja tärni hotellis koos hommiku- ja õhtusöökidega ning autorenti,» selgitas Seire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles