Valla uued autod on käiku lastud (2)

Eget Velleste
, reporter
Copy
Viljandi vald liisis neli sinist Dacia Sanderot, mis asendavad varem sotsiaaltöötajate kasutuses olnud elektriautosid. Sotsiaaltöötajad on uute autodega rahul.
Viljandi vald liisis neli sinist Dacia Sanderot, mis asendavad varem sotsiaaltöötajate kasutuses olnud elektriautosid. Sotsiaaltöötajad on uute autodega rahul. Foto: Marko Saarm

Viljandi vallavalitsus on alustanud autopargi uuendamist. Selleks on müüki pandud neli tasuta saadud elektriautot Mitsubishi ­i-MiEV-d ning tänavu kevadel väljakuulutatud riigihankega asendati neli valla jaapanlast siniste Dacia Sanderodega. Viimased jõudsid hiljuti ka töötajate kasutusse.

Valla sotsiaalnõuniku Irma Väre sõnul plaanitakse tuleval aastal veel kaks elektriautot välja vahetada. Kokku on vallavalitsusel elektriautosid kaheksa, neist neli on müügis ning ülejäänud neli on veel kasutuses.

Elektriautodest otsustati loobuda pikkade vahemaade tõttu. «Viljandi vald ulatub Jõgeva maakonna piirilt Valgamaa piirini. Meie vahemaad on nii suured, et ei ole teist viisi kui kasutada tavapärast autot,» nentis sotsiaalnõunik.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles