Kriminaalse minevikuga Meelis Lao andis Kohtla-Järvel tunde, koolis mõeldakse ka riigireetur Simmile (26)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Meelis Lao ütles Kohtla-Järve gümnasistidele, et elus on oluline positiivsus, mis aitab inimesel endaga hakkama saada.
Meelis Lao ütles Kohtla-Järve gümnasistidele, et elus on oluline positiivsus, mis aitab inimesel endaga hakkama saada. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Reedel pidas 1990ndate maffiasõdade veteran ning kriminaalrubriikide kangelane, viimati tänavu augustis kohtulikult karistatud ärimees Meelis Lao kaks loengut Kohtla-Järve gümnaasiumi õpilastele, kes andsid loengu lõpus lektorile hinnangu üles tõstetud pöidlaga. Direktor Hendrik Agur ei välista, et kunagi astub õpilaste ette ka riigireetmise eest praegu vangis istuv Herman Simm.

"Te olete siin unikaalses olukorras," pöördus Lao auditooriumi poole. "Te võite mõelda, et see siin on mingi kolgas, sest kusagil on Tallinn, Moskva ja London. Aga teie olete eesti, vene ja inglise keelt rääkivad inimesed ning selliseid inimesi otsitakse ettevõtetes tikutulega taga," alustas Lao oma esinemist. Tema sõnul on tema ettevõttes Ida-Virumaalt pärit inimesed töötajatena väga hinnatud. "Nad on meil kõige ihaldatumad töötajad, sest räägivad vene, eesti ja inglise keelt, nad on töökad ja teavad, kuhu tahavad jõuda," kinnitas kirju taustaga ärimees õpilastele.  

Lapsi huvitas Lao minevik 

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles